www.kraakhelderschoon.nl

De glazenwasser komt 6 keer per jaar en één keer per jaar worden ook de gevels van de gebouwen uitgebreid gereinigd. Dit laatste is nodig om de kwaliteit van de beplating van de gevels in optimale staat te houden. 

Alle buitenramen worden gereinigd met een waterlans en borstel met uitzondering van de ramen die grenzen aan een terras of het balkon. De glazenwasser start in 2021 op de onderstaande data:

Let op de data zijn gewijzigd i.v.m. met het schilderwerk


Juni: Week 26 glasbewassing + gevelreiniging - start 28-6

Augustus: Week 34 glasbewassing - start 23-8

Oktober: Week 42 glasbewassing - start 18-10

December: Week 50 glasbewassing - start 13-12Na overleg met de glazenwasser is besloten dat de werkzaamheden altijd starten in het "R" gebouw.


Uiteraard is het één en ander wel weersafhankelijk en daarom is het bijna niet mogelijk precies aan te geven op welke dag in welk gebouw de glazenwasser komt.

Als de glazenwasser nog niet bij u is geweest, zorg er dan voor dat uw ramen zijn gesloten.

Als u meent dat uw ramen niet goed zijn schoongemaakt, meldt het dan binnen 24 uur aan het bestuur via de mail en het glazenwasbedrijf zal het één en ander herstellen.


Als u vragen en/of opmerkingen heeft over de glazenwasser, neemt u dan even contact op met het bestuur en het liefst via de email water.vve@gmail.com. Wij u zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.