1. Het bestuur heeft besloten de offerte van Easy-Liner te accepteren om de CLV installaties te renoveren.
  2. Wat betreft de lekkende ramen is vooruitgang geboekt, maar het probleem is nog steeds niet helemaal verholpen. Wij spreken een tweede proefplaatsing af en tevens wordt gekeken naar de constructie van de aluminium profielen.
  3. Op dit moment zijn een aantal lekkages in behandeling. Het bedrijf Provis neemt hiervoor een lekdetectie af en dan wordt gekeken waar de oorzaak ligt om het één en ander te herstellen. Het blijkt wel de de sifon de gemeenschappelijke afvoer bij de bewoners op de begane grond en de eerste verdieping volloopt met water. Er is daar sprake van een verstopping die zo snel mogelijk wordt opgelost.
  4. Provis heeft de 0 meting van onze gebouwen uitgevoerd en zal het één en ander uitwerken in een MJOP plan.
  5. Inmiddels hebben 10 bewoners/eigenaren zich aangemeld voor een informatief gesprek over het bestuur.
  6. Het gesprek met de heer Lind en de heer Paap over het eventuele contract met het schildersbedrijf Lammertse is tot een nader te bepalen datum uitgesteld.
  7. Het bestuur stelt vast dat de meldingen van slecht gewassen ramen vaak te laat is. Wij lichten de bewoners/eigenaren in dat indien de kwaliteit van het ramen lappen niet goed is, dat dit binnen 24 uur moet zijn gemeld bij het bestuur.