1. Het bestuur heeft allerlei afspraken nagelopen die wij hebben gemaakt.
  2. De liften worden op korte termijn  op korte termijn hersteld. Het gaat om alle gebouwen. Wij hebben afgesproken dat de bewoners van een gebouw op tijd worden geïnformeerd, want de herstelwerkzaamheden nemen per gebouw 1 1/2 dag in beslag. Uiteindelijk worden dan onze liften goedgekeurd.
  3. Het bestuur heeft afgesproken dat de brandblussers op korte termijn worden vervangen door een aanbod van de brandweer uit onze regio.
  4. Wij hebben een overzicht ontvangen van onze penningmeester met onze inkomsten en uitgaven. Het blijkt dat onze VVE een gezonde financiële basis heeft. Uit  het overzicht blijkt dat het vervangen van de traditionele lampen in led verlichting ons geld oplevert. Wij hebben afgesproken dat wij in augustus 2019 de financiële stand van zaken opnieuw bekijken.
  5. Wij hebben afgesproken dat het bedrijf Vink de raamrubbers van de doorlekkende ramen gaat repareren bij die bewoners die zich daarvoor hebben aangemeld. Dit zal voor de herfst 2019 zijn uitgevoerd.
  6. De actie reinigen van de gemeenschappelijk ventilatiekanalen en de ventilatiekanalen in de appartementen is in gang gezet en wordt door het bestuur begeleid.