Geachte leden,

Helaas bestaat het bestuur sinds kort uit een persoon minder. Helaas heeft Rianne haar taken als bestuurslid neer moeten leggen. Ze heeft zich sinds begin 2021 bekommerd over met name de administratie en notulen van onze VVE en wij dank haar hier enorm voor.

Met het vertrek van Rianne en het aankomende vertrek van Sander, Dennis en Ina eind van dit jaar is het hoogtijd om alvast op zoek te gaan naar nieuwe bestuursleden zodat deze ingewerkt kunnen worden. Anders bestaat het bestuur aan het eind van dit jaar nog maar uit 2 personen, uiteraard is dat een onmogelijk werkbare situatie en daarom vragen wij u uw verantwoording te nemen en zich kandidaat te stellen voor het bestuur.

Wilt u meer betrokkenheid hebben van het bestuur en meer inbrengen dan kunt u hier zelf uw steentje aan bijdragen. Want zoals het bestuur reeds aangegeven heeft, is het goed om roulatie te houden.

Met onder andere het uitwerken van het MJOP en de aanstaande overgang naar het nieuwe administratiekantoor Stedeplan is er de laatste periode hard gewerkt door het bestuur. Om deze positieve beweging voort te zetten hebben wij en alle bewoners van de Waterappartementen uw hulp nodig.
Zonder voldoende bestuursleden komt het voortbestaan van het bestuur in gevaar, volstaat een administratiekantoor niet meer en zal een beheerderskantoor ingeschakeld moeten worden. Dit kantoor zal dan alle bestuurstaken moeten overnemen met alle gevolgen van dien, denk hierbij aan verhoging van kosten maar ook aan inzet en betrokkenheid bij de zaken specifiek voor onze appartementen!

Dus daarom een dringende oproep aan u om zich kandidaat te stellen voor het bestuur en met een van ons in contact te treden om te kijken hoe u het bestuur kan versterken!

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van VVE de Waterappartementen

Terug naar overzicht