Beste leden van VVE de Waterappartementen,

U kent vast wel de spreuk "je bent jong en wilt wat" en deze spreuk ging voor mij als persoon op. Daarom zal ik eind augustus mijn appartement verlaten en daarmee ook de vereniging. Maar zoals u weet ben ik op dit moment nog voorzitter, deze functie zal ik dan ook neer leggen op 19 augustus aanstaande. 

Het is een relatief korte periode geweest waarin ik voorzitter geweest ben, maar het is wel een hele vruchtbare en leerzame periode geweest, voor mij persoonlijk maar zeker ook voor de VVE. Naar mijn idee hebben we de afgelopen tijd goede stappen gezet met bijvoorbeeld het meerjarenonderhoudsplan en het aanstellen van Stedeplan als administratiekantoor. Ik hoop dat alle leden en vooral het bestuur deze positieve lijn door zullen zetten en wil iedereen hier ook voor uitdagen. Want alleen samen komen we verder!

Ik wil iedereen bedanken voor de leerzame tijd als voorzitter van VVE de Waterappartementen.

Groet,

Dennis Hoornsman

Terug naar overzicht